Forum - Teknik - R-modeller
 
         
Oprettet af Peter Lindegaard den 09-03-2017
Bedre kørelys?
Jeg er glad for min 2004 R1150RT, men standard kørelyset er ikke noget at prale af (når man er vant til zenonlys i bilen).. Er der noget man kan gøre ??
 
 
 Svar
 
Besvaret af Steffen Kjeldsen den 10-03-2017
Jeg har skiftet til osram cool blue intense, de giver noget skarpere lys. Alternativt kan du bruge deres nightbreaker serie, de giver 110% lysudbytte. Dem har jeg brugt på bilen, og de giver ret godt, særlig om natten.
 
Besvaret af Rene' Greve den 10-03-2017
- min egen R1150RT var monteret med HID pære da jeg købte den ... det er hammer godt og giver et perfekt lys i natten ...

- ellers er den nye dille med med LED pærer også stærkt på vej frem ... de giver også et rigtigt godt lys ... ( vedhæftet et tilfældigt link til youtupe )

- fælles for begge løsninger ( tillige med xenon pærer ) er at de (vist nok) ikke er helt lovlige i Kongeriget Danmark ... - til forlygte brug på motorcykler uden automatisk justering og forlygtevaskeranlæg.

- jeg har tillige monteret extra kørelamper med LED på forgaflen ... de fåes i mange udførelser, mine er BMW's som dem der er monteret på de nye modeller K RT og GS ... det er også rigtig godt som supplement ... se og blive set !

- jeg bor laaangt ude på landet, er halvgammel og har meget brug for meget godt lys når jeg færdes på de små snoede veje ... og jeg vil gerne ses af de andre trafikanter ... derfor har jeg ikke mange moralske skrupler eller etiske overvejelser over at jeg på denne måde bryder loven ... så længe at jeg ikke blænder mine med og modtrafikanter lever jeg fint med det .. :)

venligst

Følgende link er tilknytte dette indlæg:
https://youtu.be/2NDIosGHuRg
 
Besvaret af Steen Uldall Christensen den 05-06-2017
Jeg monterede xenon-lys på min 1150 for et par år siden og selv om det måske ikke er 'helt' lovligt, vil jeg til enhver tid anbefal den løsning, da forbedringen er helt enorm.
Monteringssættwt fandt jeg på xenon-kungen - en svensk hjemmeside.
//Steen
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Teknik - R-modeller
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode