Forum - Generelt
 
         
Oprettet af Per Graabach den 29-05-2017
Marshall
Hej ! Da jeg har skrevet om emnet en gang og fået et telefonisk svar fra formanden, ønsker jeg her en debat om dette.
Jeg forstår ikke,at menige medlemmer ikke kan gå ind på siden, så ville jeg godt vide om der står noget i vedtægterne om det er i orden, jeg er af den opfattelse at foreningen bliver som oplyst enevælde, og det er jeg modstander af.
Jeg er også forundret over hvem der bestemmer hvem og hvorfor nogen skal med til Garmish for BMW-Klubben, det burde da være noget der blev trukket lod om, og ikke bare en af de tro soldater som kører Marshall. Det føles efter hånden som om det er Marshall der er hoved forening og vi andre der er til besvær. Lad formand Kim overtage Marshall, som en under afdeling og så lad os få en formand der vil bredden.
Som sagt jeg går ikke ind for oplyst enevælde.

God sommer og kør forsigtig
mvh Per Graabach
 
 
 Svar
 
Besvaret af Jesper Fuglsang den 29-05-2017
Hej Per, fint indlæg. Der er nu ikke noget mystisk omkring Marshall hjemmesiden. Bruges til at oplyse om arrangementer som Marshalls kan tilmelde sig. Du kan jo sagtens komme ind på hjemmesiden og se hvad der foregår, men du skal være medlem for at kunne tilmelde de arrangementer.
Herudover har du som medlem af BMW MC klubben fuld adgang til Marshalls på Facebook

Følgende link er tilknytte dette indlæg:
http://www.bmw-marshalls.dk
 
Besvaret af Per Graabach den 29-05-2017
Hej Jesper !

Der kan da ikke lokkes ind på siden, det er vel I alles interesse at alle kan se hvad der foregår, det var netop det som formanden sagde til mig telefonisk sidst jeg bragte det op, er det en loge kun for Marshall.
Dette er ikke et surt opstød, men jeg mener at vi er I samme forening, så hvad siger vedtægterne og de menige medlemmer.
mvh Per Graabach
 
Besvaret af Boye M. Wildt den 29-05-2017
Hej Per.
Jeg forstår ikke pointet i din kritik.
I bunden af hjemmesiden trykker du på BMW Race Marshall, som Jesper har linket til.
Log ind med dit medlems nr. og du har fuld adgang til Marshall hjemmesiden.
Her kan du se alle arrangementer, hvilke løb man i kalenderen kan tilmelde sig.
Hvor svært kan det være ???

Venlig hilsen
Boye
 
Besvaret af Jesper Fuglsang den 29-05-2017
Hej igen Per. Nej du kan kun logge ind hvis du er tilmeldt som Marshall, men du kan se ALT. Du har bare ikke mulighed for at tilmelde dig arrangementerne og det er jo ligesom ligegyldigt da du jo ikke kører som Marshall.

Jeg opfatter nu ikke BMW Marshall som en loge - ej heller at begrebet er opfundet for at holde nogen ude. Blot en flok glade BMW folk (og andre) som ser en glæde i frivilligt og uden betaling at hjælpe sportudøvere med at udøve deres sport under sikrere forhold.

BMW Race Marshalls ER en del af BMW MC Club Danmark, blot endnu et tiltag som f.eks. kaffemøder, tirsdagsture og en masse andre aktiviteter til glæde for en hel masse mennesker som elsker at køre motorcykel.
Noget til glæde for alle - man vælger bare selv det man ønsker at deltage i. Alle er velkomne - også i BMW Race Marshalls.

God vind derude

Jesper
 
Besvaret af Jesper Fuglsang den 29-05-2017
Ups, måske Boye har ret Per. Prøv selv

Jesper
 
Besvaret af Per Graabach den 30-05-2017
Det bliver en lang tråd, Jeg kan ikke logge ind, nu handler det jo ikke kun om Marshall, men også om klub ånden, det handler efterhånden kun om Marshall.
Lad os nu få de menige medlemmer på banen og ikke kun de tro soldater.
Jeg vil gerne have en debat omkring den almene holdning, som skrevet jeg går ikke ind for oplyst enevælde.
God Tirsdag
Per Graabach
 
Besvaret af Rene' Greve den 30-05-2017
Halløj ... og go' morn ...

- jeg er menigmand, ikke Marshall men bare en Greve ...

- du har sikkert ret i jeg som Greve ikke kan logge på Marshall delen af hjemmesiden, men jeg kan jo se og læse alle Marshall aktiviteter og følge travlheden i deres kalender ..

- det er OK at være en gamel sur mand, jeg er selv kommet i den alder. Det er også OK at tilkendegive sine meninger og holdninger om dette og hint ... men liige i her tror jeg ikke der er noget at komme efter.
- der er adgang for Alle til at se og læse alt.
- du skal være aktiv Marshall for at tilmelde dig aktiviteter.

Hvis der er et problem med dette ... kan jeg som menig Greve ikke få øje på det.

- alt ovenstående er min egen holdning og skal ikke tages for et udtryk for min kones holdning.

BMWenligst
Greven
 
Besvaret af Rene' Greve den 30-05-2017
- og en kommentar til dine andre strøtanker ....

- jeg har mødt og set ( tillige i billedform ) formanden til kaffemøder, søndagsture, til træf og på udstillinger og også som Marshall ...

- jeg er af den simple opfattelse, - at hvis Formanden skulle favne mere i bredden , så skal han bruge sidevogn ...

Heldigvis har vi lov til at have forskellig opfattelse af virkeligheden ... ovenstående er bare set gennem mine briller ...

BMWenligst
Greven
 
Besvaret af Boye M. Wildt den 30-05-2017
Hej Per.
Du skriver at det kan blive en lang tråd. Det håber jeg sandelig ikke, da den allerede nu kan virke noget trættende.
Jeg opfatter at du er utilfreds med styreformen i klubben, og opfordrer til udskiftning af formanden. Da det er skadeligt for klubbens image, kan jeg kun sige, at det står enhver frit for at melde sig ud af klubben, når man udtrykker utilfredshed med det bestående.

Håber at tråden kan klippes her ;-)

Hilsen
Boye
 
Besvaret af Jørgen Andersen den 30-05-2017
Jeg har ikke noget ønske om at forlænge debatten. Men det nemmeste argument i en diskussion er altid at kalde modparten for en gammel sur mand. Man kan jo også sige at folk bare kan melde sig ud. Men hvad har vi så et debat forum til? Jeg har ikke nogen holdning til emnet, men det er vel legalt at komme med sine synspunkter som Per har gjort.
Mvh. Jørgen
 
Besvaret af Rene' Greve den 30-05-2017
... - jeg beklager hvis mine indlæg er blevet misforstået ... - jeg er jo bare en Greve, jeg er jo ikke en Djøffer' ...

... men mine ord og holdninger står stadigvæk som mine ... - og jeg har ret til at være en gammel sur mand ... - bare jeg behandler andre med respekt og empati ...

BMWenligst
Greven
 
Besvaret af Michael Bengtson den 30-05-2017
Hej Alle :-)

Sidder som et spørgsmåltegn, er det kun mig der ikke forstår denne debat??

Synes ikke at alt omhandler Marshall, og der er masser af andre gode indslag/artikler i bladet. Det gælder også denne side.

Så hvor kommer det fra ??

Folk må ha deres meninger :-)
Om de er det ene eller andet, gør ingen forskel for mig.

Nej, jeg er ikke Marshall, og ikke på FB, og såmænd menig medlem

Med håb om en god sommer :-))
 
Besvaret af Erik Dalby den 30-05-2017
Til "Grever" "Boye'r" og andre: Hvis man ikke kan lave login, kan man jo heller ikke vide om noget gemmer sig bag en adgang - det har Per kun jeres ord på, han kan jo ikke logge på ! Og at prøve at forhindre/afkorte en debat er upassende, specielt set i lyset af at Pers indlæg måske nok burde besvares af vor bestyrelse of ikke af andre som bare er uenige - DET ER EN MEGET LIDT DEMOKRATISK HOLDNING !

- Tilid er godt, kontrol er bedre og razia slår alt :)

Om Marshall er inden- eller udenfor klubbens formålsparagraf, det kan medlemmer jo selv afgøre, ved at læse lovene. Spot on, kan man måske ikke kalde Marshall, men nok heller ikke i direkte modstrid med §2 og §3.

Jeg tror der er vide rammer for ideer til arrangementer i klubregi - vores bestyrelse tror jeg gerne støtter ethvert initiativ, som kan samle medlemmerne til aktiviteter, det var i hvert fald lyden på årets generalforsamling. Medlemmer må selv være en aktiv del af aktiviteterne, man må ikke forvente at få tingene serveret af bestyrelsen eller udvalg - vil man noget med klubben må man selv være aktiv.

Til Per kan man sige, at hvis man er uenig/utilfreds med formanden eller resten af bestyrelsen, er der hvert år en generalforsamling hvor man kan påvirke bestyrelsens sammensætning!
 
Besvaret af Boye M. Wildt den 30-05-2017
Bestyrelsen deltager ikke i debatter i Forum. Henvendelser til bestyrelsen kan ske pr. mail og besvares ligeledes pr. mail.
 
Besvaret af Rene' Greve den 30-05-2017
- Erik Dalby ... du har sæføli' ret i din påstand om at der kan "skjule sig noget" jeg ikke kan se. ... - den havde jeg ikke lige luret så tidlig på dagen...

- men jeg læste invitationen til at deltage i en debat, og det har jeg gjort ... jeg mener ikke selv at jeg er udemokratisk ... - altså når jeg bare for lov at bestemme :)
( sidste sætning er et forsøg på at være morsom )

- jeg har gentagne gange læst trådstarters indlæg. Jeg kan kun læse at der fra trådstarters side er utilfredshed med formanden.
- det er denne utilfredshed med formanden der trikker et eller andet udefinerbart inde i mig ... jeg får lyst til at forsvare formanden ... jeg er helt sikkert ikke den rette til at gøre det, men nu er det gjort.


Nu har jeg prøvet at læse starten igen... hmmmmm ...

1.- er jeg helt forkert på den, hvis jeg ud af teksten, læser at trådstarter gerne ville have at der på invitationen fra BMW Motorrad, skulle afholdes et lotteri, således at man som Klub skulle sende nogle helt tilfældige personer som Repræsentanter for vores BMW klub ???
2.- og at trådstarter i den forbindelse mener at vide, at der i forbindelse med denne invitation, er sket det, at anerkendte personer, tilknyttet BMW klubben og Marshall gruppen har fået overdraget dette hverv at skulle være klubbens repræsentant, og at trådstarter er uening i denne beslutning. ???
3.- og at trådstarter mener at ovenstående pkt. 1 og 2 er sket i det " skjulte" på Marshall hjemmesiden ???
4. - og at trådstarter derfor mener at formanden er " for meget " Marshall , og " for lidt" alt det andet det nu indebærer at være formand ???
 
Besvaret af Jesper Fuglsang den 30-05-2017
Per, hvis du oplyser din mailadresse skal jeg gerne sende dig et skærmprint af Marshall hjemmesiden når jeg er logget ind.
Bare for at afmystificere.

Jeg er oprigtigt ked af at medlemmer af BMW MC Klubber har et horn i siden på BMW Marshalls og har gjort hvad jeg kunne for at forhindre netop dette.
Det er måske forståeligt mistroen er der når man ikke kan logge ind, men tro mig det eneste man ikke kan se er download af afregningsbillag, udskrift af egne tilmeldingerne og retningslinier.
Hvis andre er interesseret mailer jeg gerne (jeg kan desværre ikke vedhæfte her)

Husk at medlemmerne ag Marshalls udøver et frivilligt hverv uden vederlag og bidrager anseeligt til BMW MC Klub Danmark.

NB! Formanden er faktisk ikke primus motor på Marshalls. Dette hverv er overtaget af Tonni Birch
 
Besvaret af Michael Bengtson den 30-05-2017
Hej igen :-)

Måtte selvfølgelig prøve, at logge mig ind på den omtalte Marshall side.

Kan konstatere at Per så ikke er den eneste som kun er "prøvemedlem" (husk ironien)
Da jeg ej heller kan få lov at betræde siden :-)

Nu er der så 2 muligheder.
1. Jeg skriver den forkerte kode ( den virker ellers til dette forum :-))
2. Der skal bruges en anden kode (måske).

Og ja har brugt den i bunden, oplagte mulighed at trykke på "linket"

Det er åbenbart ikke alle, som har mulighed for at kigge med :-)
Men dette er sikkert et mindre problem at løse.

 
Besvaret af Michael Bengtson den 30-05-2017
Og som en bonusinfo, så er min personlige mening !!

At lyder det træls med en sætning, ( hvor svært kan det være ) hvis det så ikke virker :-)

 
Besvaret af Boye M. Wildt den 31-05-2017
Hej alle.
Da der tilsyneladende er flere medlemmer som ikke kan logge ind på Marshall hjemmesiden, vil det nok være i alles interesse, at få afklaret om det skyldes en systemfejl, eller en brugerfejl. Hvis man bruger sit medlemsnr og sin personlig valgte adgangskode, til at logge ind, burde det kunne åbne hjemmesiden. Jeg vil derfor opfordre at Webmaster bekræfter at der har været en systemfejl, eller at der i de givne tilfælde har været anvendt en "ugyldig" adgangskode.

Hilsen Boye
 
Besvaret af Mogens Hansen den 31-05-2017
Misundelse/mistro er nogle meget grimme ting, som har medfødt meget ufred i verden.
Som jeg læser er der et eller flere medlemmer, som er misundelige/ mistroisk over for Marshall, det står da jer frit for at melde jer under fanerne og hjælpe til. Så får I rigelig mulighed for at læse hvad der bliver af meget " Meget hemmelige ting der "
Jeg håber da ikke at det kun er for at lave ufred i en ellers virkelig god klub. Der er da også muligheden for at " Kan man ikke kan lide lugten i bageriet" står det da en for at gå ud og trække frisk luft andetsteds. God sommer til alle. ( ironi kan forekomme)
 
Besvaret af Jørgen Andersen den 31-05-2017
Når man giver udtryk for at man skal blive Marshall og hjælpe til for at blive orienteret om hvad der sker er det jo medvirkende til at forstærke modsætningerne mellem Marshall og os andre medlemmer. Jeg er medlem af BMW klubben fordi jeg ønsker at køre motorcykel med ligesindede. Forstår ikke det skal være en løsning at anbefale folk at melde sig ud. Der må da være andre måder at argumentere på. Jeg har ikke behov for at vide alt hvad der foregår i Marshall regi, og folk skal gøre det de har lyst til. Men åbenhed er en god ting.
Mvh. Jørgen
 
Besvaret af Jørgen Andersen den 31-05-2017
Når man giver udtryk for at man skal blive Marshall og hjælpe til for at blive orienteret om hvad der sker er det jo medvirkende til at forstærke modsætningerne mellem Marshall og os andre medlemmer. Jeg er medlem af BMW klubben fordi jeg ønsker at køre motorcykel med ligesindede. Forstår ikke det skal være en løsning at anbefale folk at melde sig ud. Der må da være andre måder at argumentere på. Jeg har ikke behov for at vide alt hvad der foregår i Marshall regi, og folk skal gøre det de har lyst til. Men åbenhed er en god ting.
Mvh. Jørgen
 
Besvaret af Per Graabach den 31-05-2017
Hej Igen !

Jeg er ikke typen der giver op.
Så Boyo Jeg melder mig ikke ud, så er det til en side.
Det hele har måske taget en skæv drejning. Jeg er af den opfattelse at der er ytringsfrihed her i Danmark.
Hvis Vi som Jyder skal til Generalforsamling skal vi sove i sovesal med andre, det er blevet for gammel til. Når der er Generalforsamling i Jylland er der dobbelt værelser ????
Jeg vil ikke formanden til livs, jeg kunne bare godt tænke mig mere åbenhed, hvem ved hvad hver især ved om Internationale foreninger, hvis man ikke bliver spurgt.
Dermed mener jeg igen oplyst enevælde. (De tro soldater ) som ikke ytre sig om hvad der foregår.
Jeg er af den opfattelse at Marshall gør et godt stykke arbejde, når de passer på cyklister, men at kører rundt på Motervejen med Marshall på ryggen og pege fingre af folk som kører for stærkt, er vel ikke det de skal bruges til, dertil har vi jo de RIGTIGE politi betjente.
Hørte I weekenden at der bliver givet tilskud til alle sikkerheds kurser, der skulle bare sendes en kvittering til formanden, det har jeg heller ikke set skrevet nogen steder, så det er måske også kun for logen.
Dette er en debat, jeg håber på flere indslag, så vi får åbenhed i denne forening.

mvh
og god aften, fra ham som nogle kalder en gammel sur mand, ja jeg er 60 år, men føler mig ikke gammel, og er kendt for aldrig at være sur, kræver retfærdighed.

Per Graabach
 
Besvaret af Boye M. Wildt den 31-05-2017
Dette er indlæg nr. 25 affødt af Per Graabachs utilfredsheder, og det ser ud til, at det ingen ende vil tage. Vi er nu tilbage ved begyndelsen plus nye utilfredsheder.
Da han ikke er typen der giver op, er det spændende at se hvor lang en tråd kan strækkes, før den sprænger ;-)

Hilsen og god Pinse


 
Besvaret af Ventzel R. de Lasson den 31-05-2017
Hej Per

Hvem kører rundt på motorvejen og leger politi, navn eller Marshall nr. ellers rammer du jo os alle, husk "at være oplyst".

Mvh

Ventzel
 
Besvaret af Per Graabach den 31-05-2017
Til Boye
Hvis Du intet fornuftig har at sige/tilføje så lad være. Du er åbenbart lige glad med hvad der foregår, eller også bare en af dem ikke tør ytre sig. Hvis du svarer så nummer.
Per Graabach
 
Besvaret af Gert Beldring den 31-05-2017
Alle kan se hjemmesiden og se hvad der sker, men grundet booking systemet for arrangementerne, er det kun de som er aktive Marshalls som kan logge sig ind på siden.
 
Besvaret af Gert Beldring den 31-05-2017
ps. jeg har nummer 7
 
Besvaret af Gert Beldring den 31-05-2017
hvis man ikke er medlem kan man ikke få alt oplyst,
sådan er der hos mange motorcykelklubber, bla Gilleleje mc som jeg tilfældig også er medlem af.

så hvis man vil vide mere, så bliv medlem som andre også skriver.

så burde den vist være lukket.
 
Besvaret af Boye M. Wildt den 31-05-2017
Til Per
Jeg har været medlem af Marshall i mange år og har nr. 73 så jeg ved hvordan og hvad der foregår i Marshall regi. så jeg har ikke behov for at ytre mig på det niveau du befinder dig på.
 
Besvaret af Michael Bengtson den 31-05-2017
Hej Alle

Hvis vi skal ha debatten ned på et niveau, hvor at alle kan deltage. Så må vi tilbage til sagens kerne :-)

Der er et medlem, som mener at den plads, der var til "Garmish" (taget ud fra tråden) er blevet "uddelt" til en person, hvor det ikke har været muligt at få indflydelse på valget.
Er der afholdt en afstemning ??

Hvis ikke !!

Er det så rimeligt?? Da denne person vil repræsentere BMW klubben.

Hvordan er vedkommende valgt?? Osv.

Det er som jeg ser det, sagens kerne.
Og NEJ tror ikke det er en "vennetjeneste". Men lad os få det på bordet :-)

Men det er helt fair, at jeg og andre som ikke er Marshalls ikke skal ha fuld adgang.
Samtidig er det klart at Boye kan logge sig ind på siden :-), han er jo Marshall.

Sikker på at det arbejde de leverer er i top. RESPEKT.

Dette gælder også formanden :-)

 
Besvaret af Poul Erik Weidick den 03-06-2017
Jeg kan læse en pokkers masse sider på Race Marchals. Og se en masse events og kalender og meget andet.

Det ser ud som om at jeg kan se det hele, men det kan jeg jo ikke verificere før jeg logger ind.

Men jeg kan ikke logge ind. Og sikkert med god grund.

Mit gæt er, at der ikke er den store forskel på indholdet om man er logget ind eller ej. Forskellen er nok alene om man kan melde sig til events, hvilket jo ikke giver mening, hvis man ikke er Marchal. (tak for jeres indsats)

Det gør lidt ondt at læse denne tråd som nyt og "uskyldigt" medlem.

Undskyld jeg blander mig.
 
Besvaret af Gert Beldring den 04-06-2017
Alle kan se hjemmesiden og se hvad der sker, men grundet booking systemet for arrangementerne, er det kun de som er aktive Marshalls som kan logge sig ind på siden.
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Generelt
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode