Forum - Generelt
 
         
Oprettet af Keld B. Pedersen den 01-06-2017
TILLYKKE KIM !
I 2012 havde Torben Bonde indkaldt til Regionsmøde på Flådestationen i Korsør.
Hele bestyrelsen og alle regionskontakterne var til stede.
I løbet af mødet var der en ophedet debat mellem forhenværende formand Kalle Andreasen og Kim. Kalle der nu var regionsmand i Østjylland,mente at Kim ødelagde
klubben. Nu her nogle år senere kan man kun give Kalle ret. Hvis nogen kommer med negative meninger om formanden eller Marshalls, skal hans støtter i Marshalls nok være på banen og bakke ham op.
Det bliver mere og mere tydeligt at Marshalls er hoved prioriteten. Når jeg møder medlemmer, er der flere der savner tiden, før Kim satte sig tungt på magten i klubben.
Til ronkedoren Boye, da jeg ikke syntes det er hyggeligt eller sjovt at være medlem mere, melder jeg mig ud af klubben, så har du en mindre at opfordre til udmelding.
Så tillykke Kim, Kalles profeti er desværre gået i opfyldelse.

Keld B Pedersen
 
 
 Svar
 
Besvaret af Gert Beldring den 01-06-2017
du kunne jo bare stille op mod Kim som formand og se om du evt. kunne vælte ham på generalforsamlingen, det jo frit for alle.
 
Besvaret af Per Graabach den 02-06-2017
Hej Alle også Boye !
Så er det sket igen, Enevældets magt. Keld B Pedersen ringede mig op for at sige at Enevældet havde lukket for ham, så der ikke mere er afgang til siden, jeg går da ud fra at vores kontingent gælder for et helt år. Der må være nogle der har en grim smag i munden.

mvh
Graabach
 
Besvaret af Gert Beldring den 03-06-2017
Per seriøst manden har meldt sig ud
Hvad forventer du
Stop denne hetz
 
Besvaret af Jørgen Andersen den 04-06-2017
Jeg er ikke enig i de angreb der er på formanden. Man må respektere ham for hans indsats. At man så ikke er enige i alt hvad der sker er logisk. Så må man bare være enige om at man er uenige og så er det bestyrelsen der bestemmer. Ang. udmeldelser skal det ske skriftligt til kassereren med 14 dages varsel. Det skal ikke ske på debatforum og altså ikke respekteres. Love og vedtægter skal vel overholdes af alle. Hvis det er en exlusion der er tilfældet er der også regler for dette. Hvis dette er tilfældet bør man oplyse det.Jeg vil så mene det er en overreaktion.
Mvh. Jørgen
 
Besvaret af Per Graabach den 04-06-2017
Dette er ikke, noget mod formanden,dog mener jeg det er underligt at stoppe for et " gammelt medlem " som jeg kan forstå har haft meget med formanden at gøre indtil Keld gik imod Formanden. OPLYST ENEVÆLDE.
mvh
Graabach
 
Besvaret af Jesper Fuglsang den 04-06-2017
TIL ALLE UTILFREDSE MEDLEMMER I BMW MC KLUB DANMARK.

Jeg vil bede om at utilfredsheden stiles til bestyrelsen via telefon eller mail. Det er utilbørligt at fremføre disse udfald mod især formanden i dette debatforum.

Formanden og bestyrelsen deltager IKKE på debatforum hvorfor disse udfald jo er ganske "gratis" og det er unfair.

Mød op på generalforsamlingen og stem de medlemmer af bestyrelsen ud som I er utilfredse med. Sådan er reglerne i klubben - like it or not.
 
Besvaret af Gert Beldring den 05-06-2017
Jesper hvor har du ret.
det er så nemt at sidde bag tasterne og brokke sig.
mand jer op og deltag i generalforsamlingen.
 
Besvaret af Peter Salicath den 05-06-2017
Jeg mener, det er principielt uhensigtsmæssigt, hvis forhold om drift af klubben kun kan diskuteres på generalforsamlingen. Man bør kunne få prøvet synspunkter af og få modspil af andre i forum. Det kan netop være med til at formindske "enevældefornemmelser", hvis der kan være en forhåbentlig kvalificeret debat. Alle har naturligvis et ansvar for at holde kammertonen og vise respekt for andres synspunkter, selv om man måtte være uenig. I den forbindelse er det nok også uheldigt, hvis bestyrelsen af princip ikke vil deltage. Det ville netop gøre debatten bedre, hvis den ville forklare bevæggrunde for noget, andre undrer sig over eller er uenige i. Så skal argumenterne frem. Ellers minder det for meget om politisk partidisciplin.
Dette er ikke en stillingtagen til indholdet i denne tråd, men forum bør kunne bruges til andet end teknik.
 
Besvaret af Per Graabach den 06-06-2017
Hej ! Rigtig godt svaret Peter.

Jeg hørte i min øresnegl, at der blev kørt 650,000,00Kr Ind til Marshall hvor figurerer de henne, det kan godt ske jeg ikke har adgang da jeg ikke er Marshall, men det er vel stadig BMW Klubben der er hoved forening.

mvh Graabach
 
Besvaret af Rene' Greve den 06-06-2017
@ Peter ...
- ja det ville være dejligt hvis indernettet virkede efter hensigten ... men her som på andre fora viser al erfaring at det næsten er umuligt at føre en " normal " samtale ... det vil næsten altid ende i at der graves grøfter, og alle bliver sure og vrede på hinanden på kryds og tværs.

Per er et godt eksembel på spredning af dårlig stemning. Med begge ben solidt plantet i den blå luft, fremkommer den ene konspiratoriske teori efter den anden ...
Per er i min optik en "Troll" ... og han er effektiv.
Hvis Per gad læse vores medlemblad, side 14 og 15 kunne han se regnskabet.

Hvis jeg stod overfor Per, ville jeg byde på en kold bajer ude i mit værksted, og mange af vores ord og holdninger ville meget nemmere kunne formidles uden at det blev ubehageligt og personligt. Men her inde på dette forum er det næsten ikke muligt.

Jeg ( mig ) er selv et rigtig godt eksembel på at det kræver sin "ordsmed" at begå sig i dette minefelt. Det er svært ikke at træde mange over deres tæer.

NB: jeg er ikke aktiv marshall, jeg er en gammel sur mand ... og det har taget mig 50 år at opnå den status.

BMWenligst
Greven

 
Besvaret af Per Graabach den 06-06-2017
Hej ! Her er TROLDEN igen, Jeg ønsker kun åbenhed og ikke oplyst enevælde.

Hvorfor er det kun rygklappere der svarer, måske andre ved de ikke kommer til orde.

mvh
Graabach
 
Besvaret af Hans Frederiksen den 06-06-2017
Det kan også skyldes at vi ikke er utilfreds med klubben og herunder Marshall.
Der vil altid være et eller andet som vi hver især ikke er enige med klubben eller formanden om, men det er umuligt at være enige med så mange medlemmer på en gang.
 
Besvaret af Gert Beldring den 07-06-2017
@Per Graabach
jeg er ikke rygklapper !!!!
jeg er godt nok Marshall, men også bilags kontrollant, du kunne jo starte med en god tone.
ang. økonomien kunne du jo komme til generalforsamlingen og få forklaret den rette sammenhæng eller læse Klub infomation

der er ikke noget fordækt nogen steder, selvfølgelig kan man ikke læse alt på en hjemmeside hvis man ikke er medlem, prøv alle andre mc klubbers hjemmesider
 
Besvaret af Peter Østergaard den 07-06-2017
Jeg kæmper jævnligt med venner og bekendte som mener at det kun er sure gamle mænd der køre bmw!
Det er lidt op ad bakke.
 
Besvaret af Kim Skytte den 07-06-2017
Må starte med at fastslå følgende :
Er ikke BMW marshall.
Er ikke interesseret i hvad der står på det lukkede eller påståede lukket afsnit for marshalls.
Kender ikke formanden.
Er muligvis ved at være en gammel mand men aldrig sur.
betaler med glæde for at være medlem , får et godt klubblad , får gode oplevelser med andre BMW ejere.Har lige været i Berlin med en skøn flok hvor vores eneste fælles nævner var BMW cykler. Forstår derfor ikke alle de beskyldninger , pegen fingere og konspirations teorier. Nyd nu jeres BMW og fællesskabet omkring klubben.
Til formanden kan jeg kun sige at jeg ikke misunder ham det arbejde der ligger i jobbet.

Ud og køre så i får blæst alle jeres frustrationer væk

de bedste BMW hilsner fra Kim Skytte

 
Besvaret af Peter Salicath den 07-06-2017
Kim: Fint at træde et skridt tilbage og huske, hvorfor vi er her, og hvad vi kan få ud af de mange gode aktiviteter. Vi er, i hvert fald på dåbsattesten, voksne mennesker samlet om en fælles interesse.
Derfor, Rene, må vi også kunne forvente af hinanden, at vi kan diskutere på en ordentlig måde, der ikke ender som hadprædikanterne på facebook. Det sker, at forventninger om god stil faktisk giver mere god stil. Tag "os" nu sammen og vis det.
 
Besvaret af Jesper Holm den 09-06-2017
Denne udmærkede klub, rummer mere end 1300 medlemmer - med hver deres forventninger til klubben. Og så har vi en bestyrelse inkl. formand der sidder på øretævernes hovedvej, og skal bestride den nærmest umulige opgave det er gøre alle 1300 + medlemmer glade og tilfredse.

Der vil altid være nogle der er utilfredse - selvom om BMW MC Klub i bund og grund er en klub som alle andre af glade MC'ister - VOKSNE mennesker, der har en fælles interesse: At køre på MC og nyde glæden ved dette.

Kald min rygklapper eller dét der er værre, jeg er kold. Jeg forstår ikke hvorfor et debatforum, begået af voksne mennesker, skal transmorgriffes om til en sandkasse. Er man utilfreds med siddende bestyrelse/formand, så tag og luft dette til næste generalforsamling og stil endda op til formandsposten. Eller bak vores demokratisk valgte formand op. Alt andet er uklædeligt.

Og indtil da: Kør en tur - vi har stadig kun bygevejr, og man kan nå langt mellem dråberne. Det er jo blot det vi alle gerne vil, ikk?

God weekend.

Mvh
Jesper
Tåsinge
Glad for sin sorte bambusraket.
 
Besvaret af Per Graabach den 09-06-2017
Hej ! Det undre mig at nogle kan tage sådan på vej over et spørgsmål om Marshall.

Jeg hører også, at man ikke behøver være medlem af BMW MC klub for at deltage som Marshall ???? At man ikke skal køre på en BMW er for mig underordnet, men at man ikke skal være medlem.
mvh Graabach
Jeg kører mange glade kilometer,så ofte det lader sig gøre.
 
Besvaret af Rene' Greve den 09-06-2017
Halløj Per ...

- dine spørgsmål har igen fået mig til at læse lidt på reglerne ... og ud fra min ufejlbarlige, men dog noget hullede hukommelse, skyldes det nok det, at man for at være med i BMW MC Klub skal eje en BMW motorcykel ( som udgangspunkt ) ... eller være gift/samlever med en der ejer et sådant køretøj.

- tilgengæld kræves det ikke at man ejer en BMW MC for at køre Marshall, ... så man kan altså godt køre Marshall på en Harley, og ikke få æren af at være med i BMW MC Klub.

Ovenstående kan alt sammen frit læses af alle i Kongeriget Danmark.

BMWenligst
Greven
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Generelt
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode