Forum - Generelt
 
         
Oprettet af Steen Houmann den 06-06-2015
Nyt navn til BMW klubben
Syg kultur.

Skal BMW Klubben have nyt navn, i BMW Marshall tager man alt med bare for at blive de største.
Jeg meldte mig ud af BMW Marshall for 14 dage siden efter en meget grotesk oplevelse til et amatør cykelløb med en ny Marshall som kørte på en Koreansk Bjergged, han provokerede bilisterne på den mest beskidte måde jeg har oplevet, kørte i venstre side af vejen med venstre arm strakt ud og lige før armen ramte bilernes forrude løftede han den op, hvor der var midter rabat over 100 til 150 meter kørte han i venstre side af vejen og flagrede med armen for at få bilerne til at stoppe, en dame som kom i hendes bil kørte op over kantstenen og har nok fået en skæv fælg, kørte ud i lyskryds selv om der var rødt lys og blokerede for bilerne, da vi kom i mål gav jeg ham en skideballe, men jeg tror ikke han var så begavet at han forstod det.
Jeg indberette sagen til BMW Marshall’s chef som på et møde sidste år proklamerede at der var nul tolerance over for Marshall der ikke opførte sig ordentligt i trafikken, men med mand på den Koreanske Bjergged skete der ingen ting (jeg mente han skulle ud) for han har meldt sig til næsten alle cykelløb så han fik lov at blive for vi skal være de største koste hvad det vil, jeg har ved en tidligere lejlighed oplevet en Marshall der sagde at der var en god ting ved at køre Marshall, og det var man kunne kører lige så tosset man vil uden der skete noget. Derfor mener jeg at BMW Marshall har udviklet en syg kultur, og derfor mener jeg også at klubben skal have et nyt navn, for man tager alle med bare de vil kører Marshall.
 
 
 Svar
 
Besvaret af Jesper Holm den 19-06-2015
Jeg har af forskellige årsager (blandt andet sygdom) ikke kørt som Marshall i nogle år, men var ude for første gang i tirsdags og havde en rigtig fin aften sammen med 7 andre Marshall's og en hylans masse topmotiverede cykelryttere der gav den fuld gas.

Jeg er (sgu) lidt træt af, at du med dit indlæg generaliserer en hel gruppe MC'ister der rent faktisk gør en enorm forskel for cykelrytterne på den sikkerhedsmæssige front og trækker udtryk som "syg kultur" ned over hovedet på os alle - OM os alle, fordi du har oplevet et enkelt dårligt eksempel.

Hvorfor i himlens navn skulle BMW Race Marshalls ændre navn af den grund?

Jeg er sikker på, at hvis omtalte person har opført sig i strid med reglerne, så er han blevet behørigt indberettet med angivelse af Marshall nummer (det fremgår jo som du jo helt sikkert er bekendt med, på vesten).... Og er der noget om sagen, så bliver der helt sikkert taget hånd om det.

Og hvis nogen har udtalt "at man som Marshall kan køre som man vil" så taler vedkommende for egen regning og på ingen måde på vegne af BMW Race Marshalls. Og slet ikke på mine.

Så jeg vil egentlig frabede mig (som en af BMW Klubbens Race Marshalls) at få det prædikat klasket på min pande og påduttes en "syg kultur". Jeg er stolt og glad for at få lov til at være med på de få løb mit job tillader mig. Og den feedback jeg, sammen med den øvrige gruppe af BMW Race Marshalls har fået fra cykelrytterne, er de ømme håndled og stive knæ værd. Og samtidig kan jeg stadig se mig selv i øjnene og sige at det er gjort på en ordentlig måde, uden at træde nogen over tæerne og bryde nogen regler - ganske som de andre.

Og har du et generelt problem med BMW Race Marshalls, så tag den dog direkte med formanden. Du finder hans mail og nummer på siden.

Mvh
Jesper
 
Besvaret af Lars Bork den 02-08-2015
Kære Jesper.
Jeg er som du meget glad for de timer i har på ryggen af vores kæreste eje, ( MCen )
Men jeg skal ligeledes undres over at ingen tilsyneladende har taget en snak med denne uheldige Marchall, da det jo handler om sikkerhed for alle.

Vi kan alle komme i en situation hvor vi har misforstået noget, men så er det ledelsens ansvar at sikre at denne misforståelse bliver rettet.

Hvis jeg kommer i den situation som Steen har oplevet, ville jeg ligeledes blive bekymret for om ledelsen er dette ansvar voksen.

Vi skal jo alle synes at dette er sjovt, og sikkert for alle, men vi skal ikke genere deltagere, tilskuere eller borgere i almendelighed.
 
Besvaret af Ivan Bach den 03-08-2015
Kære Lars,
Du skriver i dit indlæg ”jeg skal ligeledes undres over at ingen tilsyneladende har taget en snak med denne uheldige Marchall”. Nu ved jeg af gode grunde ikke hvor du har de oplysninger fra.
Som teamleder for BMW Race Marshall i Jylland har jeg det fulde kendskab til hvad der er sket i denne sag.
Selvom dette strider meget imod alle principper om sager som involvere enkelte personer IKKE skal diskuteres i alt offentlig på internettet. Jeg vil gøre en undtagelse for at stoppe denne diskussion, for DER er talt med vedkommende marshall om dette, og dette skete umiddelbart efter løbet.
Med dette syntes jeg at skal parkere denne diskussion i garagen og i stedet bruge tiden på at tage vores motorcykler ud af garagen i det gode vejr og køre på dem.
Fortsat god sommer.
 
Besvaret af Bjarne Klit den 03-08-2015
Kære Ivan Bach

Hvad berettiger dig til at råbe, efter andre der ytrer deres mening.
At skrive med stort, svarer i tale til at råbe

Mvh.
Bjarne
 
Besvaret af Steen Houmann den 03-08-2015
Ivan vil gerne stoppe denne diskurtion, det kan jeg godt forstå, for Ivan er ude hvor han ikke kan bunde, han er ikke særligt troværdig i denne sag, det var mig der talte med denne Marshall efter løbet, Ivan sagde ingen ting for at er meget konfliktsky, så det er et spørgsmål om man kan kalde sådan en mand for Teamleder.
 
Besvaret af Ivan Bach den 04-08-2015
Kære Bjarne Kilt,

Jeg brugte store bogstaver til nogle få ord, da understrengning ikke er muligt på dette forum. Hele sætninger med store bogstaver er at råbe, det er jeg helt enig.

Jeg håber denne forklaring er med at kaste lys over mit valg af store bogstaver.

Fortsat god summer.
 
Besvaret af Kim Pedersen den 04-08-2015
Under normale omstændigheder blander bestyrelsen sig ikke i debatter, men nu er det vist på tide at få en ordentlig tone herinde, og uden personlige angreb hvilket generalforsamlingen også vedtog i 2009 og havde det oppe igen i 2015.
De medlemmer som er utilfredse med de afgørelser som der bliver truffet i klub regi, er velkommen til at tage det op på generalforsamlingen (hvilket der også havde været mulighed for med denne sag)

På Bestyrelsens Vegne
Kim Pedersen

God sommer til jer alle
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Generelt
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode