Forum - Teknik - K-modeller
 
         
Oprettet af André Elsborg den 24-02-2018
K100 C.
Har behov for hjælp.

Har en k100 der ikke går ordentligt, når jeg har min carbtune på og har justeret den ind så den går godt, så er der ikke noget problem, men når jeg så tager carbtune fra igen og sætter gummi hætterne på + vacumslangen der går om til den vacumdåse der sidder bagved indsugningsspjældene, hvor benzin slangerne går på, så går den dårlig, og er rigtig svær at starte.

Nogen der har et kvalificeret bud på hvad det kan skyldes ???

Mvh. André.
 
 
 Svar
 
Besvaret af André Elsborg den 26-02-2018
Jeg har nu selv fundet fejlen.
 
Besvaret af Erik Jensen den 27-02-2018
Hej
Det var godt du fandt fejlen, men det var måske noget andre kunne drage nytte af at vide hvad det var.
Mvh Erik Jensen
 
Besvaret af Henrik Schultz den 27-02-2018
Må vi andre godt få at vide,hvad der drillede?
MvH.Henrik.
 
Besvaret af André Elsborg den 27-02-2018
Selvfølgelig. Sorry.

Det var en kombination af den vacumdåse der sidder bagved indsugningen, og så dårlige gummier på indsugningen, jeg lånte en vacumdåse fra en af mine andre cykler, så kunne jeg starte cyklen op og når jeg så sprøjter wd40 runde på gummierne oven på indsugningen så går den op i omdrejninger.

Så nu er der bestilt nye gummier, og så skulle det fungere 100 % igen.

Mvh. André.
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Teknik - K-modeller
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode