Forum - Her & Nu
 
         
Oprettet af Boye M. Wildt den 11-02-2019
Klubafter Reg. Fyn Tirsdag den 12 februar
Husk klubaften i Tommerup. Vi ses Ellehaven 8 5690 Tommerup kl. 18.30
Vores medlem i Fåborg Torben Bjerregaard, har vist interesse for at overtage hvervet som regions kontakt for Reg. Fyn.
Torben kommer og præsentere sig og vil fortælle lidt om hvilke tiltag han vil tilføre regionen.
Så mød op og kom med input til Torben vedr. kommende aktiviteter.

Med venlig hilsen
Boye
 
 
 Svar
 
Besvaret af Poul Hansen den 11-02-2019
Hej det skal lige bemærkes der i kalenderen står vi mødes kl. 19.30 det er en fejl det er kl- 18.30 som det altid har været.

Poul
 
Besvaret af Poul Hansen den 12-02-2019
I aften har vi haft et rigtig godt møde der blev lavet nogle gode aftaler samt vi fik kalenderen lagt for søndagsturene. Der blev også lavet aftaler med nye regions mænd
Det blev Allan Sigl samt Bent Christensen og Poul Hansen der vil prøve at få gang i aktiviteterne fremover.

Søndagsturene og tirsdagsturene vil komme på kalenderen hurtigst muligt så i kan se hvem der køre dem og så vidt mulig målet og aktiviteter der er i forbindelse med køreturen.

Ellers vil i høre fra os så snart vi har etableret os.

Men vi vil gerne høre fra jer om der er nogen der ligger inde med ønsker alle er velkomne til at kontakte os med gode ideer.

MVH
Poul Hansen
 
Besvaret af Poul Hansen den 12-02-2019
I aften har vi haft et rigtig godt møde der blev lavet nogle gode aftaler samt vi fik kalenderen lagt for søndagsturene. Der blev også lavet aftaler med nye regions mænd
Det blev Allan Sigl samt Bent Christensen og Poul Hansen der vil prøve at få gang i aktiviteterne fremover.

Søndagsturene og tirsdagsturene vil komme på kalenderen hurtigst muligt så i kan se hvem der køre dem og så vidt mulig målet og aktiviteter der er i forbindelse med køreturen.

Ellers vil i høre fra os så snart vi har etableret os.

Men vi vil gerne høre fra jer om der er nogen der ligger inde med ønsker alle er velkomne til at kontakte os med gode ideer.

MVH
Poul Hansen
 
Besvaret af Boye M. Wildt den 16-02-2019
Hej Alle.
Så er aktiviteterne, som vedtaget på klubaftenen, sat på kalenderen.
Se dem venligst igennem og flyt dem over på din personlige kalender, så de ikke glemmes;-)
Hvis I har forslag til f.eks yderligere aktiviteter, madpakketure o.l., så giv mig besked, så sætter jeg dem ind.
Mvh.
Boye
 
Besvaret af Henrik Even den 19-03-2019
Hejsa,
Der blev efterspurgt ønsker og ide'er;

1.
Nu da vi har adgang til en fin og funktionel Facebook side for region Fyn, ville det så ikke være oplagt at oprette begivenhederne (også de faste tirsdags og søndagsture) i stedet for som hidtil kun i kalenderen her på siden. Der er pt 100 medlemmer i gruppen (inklusiv dem fra de andre regioner). Jeg tror man når ud til flere medlemmer ved at inddrage alle virkemidler der er til rådighed..

2.
Er der nogen speciel årsag til at tidspunktet for Søndagstureme først starter efter frokost kl. 13.00. Kan det f.eks. fremrykkes til afgang om formiddagen. Måske kl. 10.00?

3.
Ligeledes kunne man også overveje at fremrykke aftenturene med en halv eller hel time her i ydersæsonen hvor det bliver tidligt mørkt.

4. Jeg ved ikke hvornår der sidst har været arrangeret besøg til Skoda Museeum Danmark, men det var da en mulighed for et mål for en tur en dag.

Personligt hopper vi herhjemme op på cyklerne efter fyraften for at udnytte de lyse timer og vil derme som hidtil ikke deltage i aftenturerne af samme årsag. Ligeledes tager vi på tur efter morgenmaden i weekenderne hvilket også gør at vi ikke kan deltage i den sene søndagstur. MEN det er jo bare sådan verden ser ud hjemme hos mig og hvis det passer alle andre i region Fyn at køre under de eksisterende vilkår er det så bare fint. Så bliver jeg ude på sidelinien som hidtil :-)

Dette er ikke "brok" blot et par forslag/ønsker ;-)

God arbejdslyst (og tak fordi i har lyst) til de 3 musketerer :-)

Venlige hilsener
Henrik

Følgende link er tilknytte dette indlæg:
https://www.facebook.com/groups/386046758244957/events/?source=4&action_history=null&filter=events
 
Besvaret af Henrik Even den 28-04-2019
Useriøst at bede om svar og forslag og så ignorere det!.. Der røg den tillid!..

Mvh Henrik Bjørn Even
 
Besvaret af Jørgen Andersen den 29-04-2019
Så blev det så alligevel brok. Det er svært nok at få folk til at påtage sig en opgave. Næppe blevet nemmere efter dette.
 
Besvaret af Boye M. Wildt den 29-04-2019
Hej Henrik.
Som svar på dine spørgsmål, vil jeg da gerne komme med nogle.

Punkt 1. Der er en del medlemmer som ikke bruger eller ønsker at bruge Facebook. Derfor er kalenderen stadig der hvor arrangementerne kan læses.

Punkt 2. Det er en tradition at vi mødes ved afkørsel 54 Vissenbjerg, hvor turlederen har planlagt en rute hvor vi ca. kl. 15 får kaffe og kage. Hvis vi starter kl. 10, er det som regel en madpakketur.

Punkt. 3 Det har vist sig at kl. 18,30 passer de fleste fint, således at medlemmerne kan have spist aftensmad og kan nå at komme til mødestedet.

Punkt 4. Du kunne måske være mere konkret og selv lave en tur, evt. via vores SMS kæde, men jer kan se, at du ikke står på listen. Men dit sidste afsnit, kan besvares med. Det er jo dit valg.

Mvh.
Boye
 
Besvaret af Henrik Even den 03-05-2019
Tak for svar Boye. Også selv om det tog ca. 5 uger at få feedback på det I selv bad om :-)

Men jeg er lidt overrasket over det er dig der er talsmand på Poul Hansen's vegne. For det var nemlig hans oplæg jeg svarede på og ikke dit ;-)

Jeg skal være ærlig og sige at jeg synes du gik en "anelse"over stregen i dit svar ;-) Jeg svarede blot på det ønske Poul Hansen fremlage. Og længere er den ikke. Bum.

MEN jeg er ikke en nybegynder og har gennem årene arrangeret flere ture med store deltagerantal ;-)

Dig Boye og I andre herinde er selvfølgelig også velkommen og hermed inviteret til at deltage i min tur (Med Mojne Tours under Bøgen på Vestfyn) lørdag den 11. maj hvor vi bl.a. skal besøge Skoda og Hørvævsmuseet (indgangssbillet betales af egen lomme) på Krengerup Gods. Pt. er vi 29 deltagere. Andre fra BMW klub Danmark deltager men de fleste kører på andre "mærker" men de er nu faktisk rigtig søde alligevel ;-)

Der er gratis morgenmad og om eftermiddagen gratis friskbagt Brunsviger. Madpakken og drikkevare til frokost skal I dog selv sørge for. Mødetidspunkt senest kl. 8.45 på Q8 i Nr. Åby. Slutter på Svinø ca. 16.15.

For mere info og tilmelding (af hensyn til indkøb af morgenmad og brunsviger skal man tilmeldes senest onsdag aften kl. 18.00). er Du og I andre er velkommen til at tilmelde jer hos mig på mobil. 42129476 eller skriv til even@mc-eventour.dk. (Beklager men jeg kender ikke til nogen til den SMS liste du snakker om, så den kan jeg ikke henvise til)

Deltagerne kommer bl.a. fra Køge i øst. Viborg i nord, Sønderborg i Syd og en landsby i vest jeg ikke kan udtale ;-)

Så kom endelig Boye. Turen er lavet - Det værste der kan ske er at Du/I møder nogle søde og rare mennesker som elsker at køre motorcykel :-) Turen er i rolig tempo med pauser indlagt.

Hilsen Henrik :-)
Hilsen Henrik
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Her & Nu
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode