Forum - Årets klubmedlem
 
         
Oprettet af Henning Egholk den 25-09-2015
Til eftertanke
Sidder med det nye KI der iøvrigt er et fint indholdsrigt blad. Jeg vil dog hælde lidt malurt i bægeret. "Årets klubmedlem", og i artiklen gives en definition der gerne skulle dække sådan en person. Jeg har ingen problemer med at hædre en person for "sin arbejdsindsats" eller for "sin måde at være på" etc. Det jeg har noget imod er, at kriterierne er så vage som de er. Nuvel nu er der så hele 3 udmærkede medlemmer, ud af vel snart 1400 medlemmer, der er nomineret. Ud af disse er der INGEN menige medlemmer. Det forstår jeg ikke. En regionskontakt er vel en ildsjæl der brænder for at lave aktiviteter i sit nærområde. En formand, ja det giver vel sig selv. En post der kræver arbejdsindsats, engagement og udfarende aktivitet i forhold til medlemmerne. Eller er der noget jeg har misforstået? Alle de formænd jeg har kendt gennem tiden har ydet en stor indsats og trukket læsset på mange arrangementer. Det berettiger vel ikke til ekstra belønning. Eller har jeg misforstået noget? Så er der nr.1 Alex tilbage, vel en god kandidat. Så er der bare lige det at han jo allerede ER Æresmedlem. Jeg under ham gerne titlen i år. Men hvor er som sagt de menige medlemmer. Er der slet ingen som har gjort noget ekstraordinært for klubben? For hvis der ikke er det, så synes jeg "Årets klubmedlem" bør stoppe med iår. Tænk over det.
 
 
 Svar
 
Besvaret af Jesper Fuglsang den 26-09-2015
Henning, til din efterlysning af nominerede "menige" medlemmer skal jeg blot minde dig om der igennem meget lang tid har været mulighed for alle medlemmer at foreslå mulige emner som årets klubmedlem. Jeg er kun skuffet over den manglende deltagelse
 
Besvaret af Dan Jensen den 27-09-2015
Hej Henning

Tak for ordene. Det har været muligt for alle - også dig - at nominere hvem som helst ud af de 1.400 medlemmer af klubben for sin indsats, sin væremåde, sin holdning etc i lang tid. Men bladet har altså kun modtaget tre nomineringer, selv om håbet har været, at der ville komme mange flere.

Du anfører, at du 'ikke forstår,' at ingen af de nominerede er menige medlemmer. Forklaringen er selvfølgelig, at ingen af de øvrige medlemmer - heller ikke dig selv - har nomineret noget menigt medlem.

Denne klub, bladet og alle aktiviteter i øvrigt i klub-regi skabes jo af medlemmerne selv, og det er lidt underligt at lange ud efter, at alle de andre ikke har gjort noget bestemt, når man heller ikke selv har gjort det. :-)

En af ideerne med 'Årets Klubmedlem' er jo selvsagt været at få beundringsværdige medlemmer frem i lyset. Så kender du nogen, som du mener er værdige til at blive nomineret, så skynd dig at pege på dem. Det er nu, at du har muligheden for selv at gøre noget for at få nomineret fx menige medlemmer. Det er alene op til dig selv - ligesom alle andre i klubben har mulighed for at nominere hvem som helst af de andre.

Kom nu frem med de gode medlemmer, som I kender. Man må godt nominere flere.

:-)

mvh

Dan
 
Besvaret af Henning Egholk den 05-10-2015
Hej Dan. Jeg forstår sagtens dit svar til mig. Nu er det bare sådan at jeg ikke har ønsket at få "årets klubmedlem". Derfor har jeg heller ikke nomineret nogen. Du skyder på mig som om at jeg har svigtet opfordringen til at indstille et menigt medlem. Jeg kan godt forstå at medlemmer bør yde en indsats for aktiviteter/fællesskab i klubben. Men ideen om at vælge et specielt medlem har de mange medlemmer åbenbart ikke syntes var en god ide, - ligesom jeg. Og mit indlæg var "til eftertanke" og er det stadig.
 
Besvaret af Jesper Fuglsang den 05-10-2015
Vinteren er startet tidligt i år
 
Besvaret af Jørgen Andersen den 05-10-2015
Jeg er helt enig med Henning.Hvis der skal udnævnes nogen til årets medlem,hvad jeg ikke mener der skal,burde det være bestyrelsen og regionskontakter der stod for dette.Vi almindelige medlemmer kan ikke vurdere hvem der yder en indsats ud over det forventelige.Her tænker jeg på de personer som lader sig vælge til et hverv.Siger man ja til at bestride en post må man også forvente at skulle yde en indsats.
I øvrigt er det da ikke vinter endnu-heldigvis.
Mvh. Jørgen A.
 
Besvaret af Dan Jensen den 06-10-2015
Hej Henning og Jørgen

Sikke I brokker jer. Få nu ja-hatten på og glæd jer over, at nogen sætter noget i gang i vores klub - også selv om I selv gider være med.

God dag.

mvh

Dan
 
Besvaret af Jørgen Andersen den 06-10-2015
Når man har en mening der afviger fra andres er man åbenbart et brokkehoved.
Jeg troede et debatforum var et sted hvor man kunne udveksle synspunkter.Det er åbenbart kun for rygklappere og ikke for at høre andres mening.
Det vil jeg tage til efterretning.
Mvh. Jørgen
 
Besvaret af Jørgen Andersen den 06-10-2015
Når man har en mening der afviger fra andres er man åbenbart et brokkehoved.
Jeg troede et debatforum var et sted hvor man kunne udveksle synspunkter.Det er åbenbart kun for rygklappere og ikke for at høre andres mening.
Det vil jeg tage til efterretning.
Mvh. Jørgen
 
Besvaret af Peter Salicath den 06-10-2015
Hej Jørgen,
Det skal du endelig ikke tage til efterretning! Folk har meget forskellig sprogbrug, og dansk er et upræcist sprog i den forstand, at rummet for ords- og udtryks fortolkning og styrke i +/- forstand, er forbløffende stort og forskelligt i dele af befolkningen; meget ubekvemt, især når man måske ikke kender den, man udveksler meninger med, personligt. At nogen kan gå lovligt meget i forsvars- / angrebsposition er set før, kan næppe undgås, og må ikke få nogen til at holde sig fra at deltage.
Når man tænker på, hvor meget vi har sammen og er enige om m.h.t. den fælles interesse, skal det kunne lade sig gøre at være uenige om noget, uden det kommer til at ligne Christiansborg i miniformat. Hvis alle holder kammertonen, spiller orkesteret bedre.
 
Besvaret af Jan Søe den 07-10-2015
Hej Alle
Skal vi ikke bare glæde os over at der er nogle som bruger deres fritid på, os andre der venter ved postkassen på bladet for se om der skulle være en lille tur sammen med de andre bimmer drenge/piger, kaffe sparke dæk lidt køretræning, det kan jo hurtigt komme til at lyde som optakten til et folketingsvalg. Vi elsker jo vores bimmer alle sammen. Og hvis jeg skulle vælge så ville jeg vælge Formandinden som knokler med mad til vores træf så Nancy får 10 point herfra, god eftersferie fra en glad dreng på en BMW mc.
Jan
 
Besvaret af Henrik Schultz den 08-10-2015
Det svar som Peter Salicath kom med,er hammer godt formuleret.Det rammer præcist efter min mening,kunne man bare selv sno sit sprog på den måde.Men han er nok øvet i den kunst gennem sit arbejde.Det fortjener at blive læst flere gange og tænkt over.
 
Besvaret af Jesper Holm den 09-10-2015
De lover fint vejr i løbet af kommende dage - findes der noget bedre en noget frisk og kølende luft lige i masken, men man triller afsted på geden? Jeg kan anbefale det, jeg bruger det selv ofte, når halspulsåren er lidt for aktiv og kammen er en smule rød.

Som jeg har forstået systemet med nominering af "Årets medlem", så står det enhver af klubbens mere end 1300 medlemmer helt frit, for hvem de har lyst til at pege på - såfremt interessen for dette skulle være tilstede. Og i min ret simple logik, så er det vel ikke odiøst, at det er de medlemmer der træder mest frem (er synlige og/eller aktive), der henter flest nomineringer hjem. Og eftersom jeg formoder at det kræver lidt ud over det sædvanlige at holde klubben kørende for de mest aktive af medlemmerne, så er der vel ikke noget underligt i at at hovedvægten af de nominerede er fra bestyrelsen. Selvom jeg unægteligt også studsede over det lige ved allerførste øjekast.

Men hvis det er dér nomineringerne er landet, så er den jo ikke længere. Hvis blot halvdelen af klubbens medlemmer havde deltaget i nomineringerne, kunne det MULIGVIS se anderledes ud. Men deltagelsen KAN have været beskeden. Eller også er det bare sådan det generelle billede tegner sig.

Og det er vel fair nok?

Ellers skal der stilles regler oop om hvem der må nomineres og hvem der ikke må nomineres og hvilke parametre nomineringerne skal foregå under. Og så drukner den sjove ide om "Årets medlem" jo lidt i et tons-tungt regelbureaukrati - syntes jeg.

Kan vi ikke bare acceptere tingene som de er - og hvis det skal være anderledes, så må de øvrige medlemmer til tasterne og nominere deres kandidater og dermed MULIGVIS få et større og mere spredt felt?

Mht hvordan der debatteres herinde: Debatanalytikere findes i ethvert forum. Heldigvis er vi alle udstyret med hver sit næb at pippe med og det er jo det, der gør debatten så dejligt nuanceret. Så de indlæg kan man vælge at hoppe op og derefter dumpe nedover med et mægtigt brag.

God weekend.

Mvh
Jesper Holm
Tåsinge - Udkantsdanmark.....
R1200ST - nu med røgfarvet, lavt kåbeglas :-)
 
Besvaret af Per Graabach den 10-10-2015
Det må da give stof til eftertanke, hvis Årets klubmedlem bliver valgt af måske max. 10 medlemmer.
 
Besvaret af Henning Egholk den 11-10-2015
Sjovt som jeg der fik sat en debat igang. Og fint at så mange deltager. Nej vinteren er IKKE kommet tidligt i år! Jeg kører da stadig så meget som muligt på vores 3 bimmere. Min overraskelse da jeg fik KI beror KUN på det faktum at 3 velkendte medlemmer er nomineret. Jeg savner opbakning fra mange medlemmer til sådan et tiltag. Og ikke kun fra 10 medlemmer, som en skriver. Desuden savner jeg en form for ydmyghed fra f.eks. Formanden, sorry. Al ære værd for det du gør. Men at være Formand for vores klub kræver stort engagement, og bør efter min mening ikke indstille en til Årets medlem. Så er den ikke længere. Eller er der noget jeg har misforstået? PS har selv været ret aktiv i 90'erne i klubben.
 
Besvaret af Lars Kiholm den 11-10-2015
Helt enig med Jan - så formandens Nancy får også 10 point herfra, for som sagt står der en kvinde bag alt :-)
 
Besvaret af Anders Birck den 04-11-2015
BMW MC Klub Danmark består af medlemmer, der har meldt sig ind og lever under de regler fællesskabet har sat op. Alle betaler deres kontingent som det sig hør og bør og har dermed rettigheder i klubben. Om man deltager i arrangementer eller aktiviteter er op til den enkelt. Henning du har ret, hvis det havde været bestyrelsen der havde opfundet "Årets klubmedlem", men det er det ikke, så jeg mener ikke du har ret.
Det er bladet Klub Information der har startet dette og opfordret alle til at sende kandidater ind. Dette er så blevet gjort og de navne der står på listen kan man tage stilling til eller lade være. En indstilling er udrtyk fra det medlem, der har sendt navnet ind at der er gjort en ekstraordinær indsats uagtet personens status og position i klubben og dette kunne udløse "Årets klubmedlem" hvis personen får flest stemmer ved aftemningen.
Jeg mener denne debat er uværdig, da den rammer de personer, der er nomineret. Tiltaget fra KI er supert og bør fortsætte, måske under andre former men det kan jo tages op på en generalforsamling hvor meningsudvekslinger af denne art er meget velkommen. HUSK hvis det er et forslag der kal behandles skal det være inde 3 mdr før generalforsamlingen.

Vi har en super klub der er rummelig og der er plads til alle. Dejligt med indlæg men glem det der rammer personligt

Rigtig god hvile/skrueperiode og vi ses alle friske til foråret
 
Besvaret af Henning Egholk den 06-11-2015
Kære Anders Birck. Tak for dit indlæg. Synspunkter er vel altid ok, også uanset de ikke lige passer med ens egne.. At mit indlæg "Til eftertanke" skulle være "uværdigt" er mig en gåde. Eller også anvender du udtrykket uden at kende betydningen af det. Jeg forsøger bestemt ikke at nedgøre nogen. Heller ikke de nominerede. Og har jo iøvrigt argumenteret for hvorfor min mening er som den er. Du er velkommen til at mene det modsatte. Det gør så heller ikke mit indlæg ringere. En debat er jo altid udveksling af synspunkter og flere har jo også støttet mig i min opfattelse. Du mener så noget andet og fint nok. Jeg er dog spændt på at læse hvor mange der vil stemme til valget.
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Årets klubmedlem
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode