Forum - Touring
 
         
Oprettet af Niels Kristian Krag den 28-06-2015
Motorrad days
Er der ingen der kører en tur til træf i næste uge?
Jeg kører onsdag eller torsdag og regner med at sove i telt på campen i Garmisch-
Kører R 1200 GS

BmWenligst Niels Krag
 
 
 Svar
 
Besvaret af Niels Kristian Krag den 31-07-2015
Næste omgang er fra den 1-3 Juli 2016.

Hvem skal med?

Jeg kører derned igen næste år, super oplevelse et must for en BMW fan.
Se alle de modeller bmw har skabt plus alle de ombyggede og gejlede, nyt og gammelt i en skøn blanding. Plus alle tilbehørs firmaerne er dernede.
Samt de bedste veje i Tyskland/Østrig

Bare det bedste og største BMW træf hvert år.
Bo på bmw campen i 3 dage incl gratis bad og toilet 7,5 Euro
Prøve kørsel gebyr 7,5 Euro kør på alle de modeller du kan nå på 3 dage, 90 minutters guidede ture i fantastisk alpeområder pr tur Krav er gyldigt køre kort og pas... udstyr og hjelme kan lånes ! ingen tur uden alt monteret dvs støvler tøj/dragt hjælm og handsker.
Gratis musik i kæmpe telt fredag og lørdag aften. Super stemning god mad kolde drikke varere.

En bonus var at jeg købte og fik monteret et sæt Metzeler Tourance Next til kun 1995,00 på deres værksted på træffet.

Følgende link er tilknytte dette indlæg:
http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/_landingpag ...
 
Besvaret af Søren Jensen den 08-10-2015
Hej Niels.
Jeg er 95 % med næste år. Forstår jeg det rigtigt, at man for 7,50 Euro kan tilmelde sig en guidet tur på 90 minutter på en model, man vil prøve? Hvordan tænker du at planlægge turen? Afrejse, rute, distancer, overnatninger?
BMW Søren
 
Besvaret af Peter Skov den 09-10-2015
Jeg kunne også godt tænke mig at høre om der er nogle gode råd med rute derned, og anbefalinger med overnatning, hvis ens ryg ikke er så glad for telt livet.
Jeg prøvede lige google maps, og ruten derned (Direkte=kedelig autobahn) er på 1150km, så jeg forstillelede mig at jeg ville tage en overnatning på turen.
Eller tage en flyver?
 
Besvaret af Niels Kristian Krag den 11-10-2015
Ja det koster 7,5 euro for et kører pas, men det gælder til alle prøvekørsler.(Billigt) Dog er der på alle ture en selvrisiko på 1000 Euro hvis man laver skader der er selv forskyldt. Både guidede ture på ca 90 minutter med en pause og optankning. Alle de ture i kan nå på 3 dage. Samt ture i Adventure parkens trail på r1200gs på en indhegnet bane.
Camping 7,5 Euro for 3 dage med fri bad og toilet. Hoteller er svære at få plads på idet der er forud bestilt år i forvejen.
Jeg prøvede R1200GS Adventure og S1000XR totalt fede cykler, og fantastiske ruter ind i Østrig og alperne.
Skal 100% afsted igen den 1-3 juli 2016 Super fest i teltet om aftenen, go mad.
Alle der laver stumper til BMW har en stand med BMW modeller der har alt deres grej monteret. BMW har ligeledes et værksted på stedet der kan skifte bremser og lave mindre service ting, dog ikke kobling udskiftning. Samt en olie og filter service for 65 euro alt incl. Plus der er rute forslag til kør selv ture omkring Garmisch.
Der er ca 103 km til feks Stelvio passet, det vil jeg gerne opleve næste år.
Jeg kørte derned vid autostrasse 7 med en overnatning ved Göttingen West 775km fra Frederikshavn og 10.5 timers kørsel og spise pauser Pris med morgen komplet 72 euro, Super dobbelt værelse med aircon og totalt ro, og p kælder med kamera i til Biken. Desværre var der i år meget vejarbejde på vej 7, så turen hjem blev via München og op over Berlin, Lybæk Neumünster i et stræk. start kl 0730 fra Garmisch og ankomst Strandby 0030 17 timer og ca 1520.
Kun fordi jeg var solo afsted var dette muligt, dog gjore de nye dæk at jeg tog et pit stop på en time og gik alt igennem. Dæktryk bolte hjullejer, affjedring fælge kronrør. Fandt intet unormalt, blot er de nye Metzeler meget nervøse at kører med.
En oplevelse for livet, der er alt hvad man kan forestille sig af BMW modeller.
Mødte kun galde og tilfredse folk der nede.
Jeg har en gammel ven på en K1100RS der vil med næste år. Han har mange tusinde touring km bag sig. Så det kan kun blive bedre næste år.
Jeg tænker vi tar afsted den onsdag 29 og er hjemme igen den 5 eller 6. Der vil være en afstikker til Stelvio Passet. Så en 5-6 ferie dage er afsat. Overnatning er endnu ikke fastlagt.
 
Besvaret af Jens Christensen den 13-10-2015
Hej Niels
Jeg tænkte på at tage der ned i år, men der kom noget i vejen. Er frisk på at køre der ned næste år, køre selv R 1200 adv. har sat kryds i kalenderen, lad os få en snak om det. Jeg var på Stelvio i sen sommeren, fantastisk pass, der er jo også Gross Glockner, med fantastisk udsigt.

Mh. Jens
 
Besvaret af Niels Peter Knuth den 05-01-2016
Hej alle , men måske mest til Peter Skov. Jeg er ny MCist med en k 75 rt. Jeg har booket en lejlighed i Garmisch, og tager hjemmefra tirsdag morgen og tager en overnatning undervejs. Måske vi kunne finde ud af noget. Til alle jer andre, måske vi kunne mødes dernede. Vi ses. Hilsen Peter Knuth
 
Besvaret af Jan Søe den 05-01-2016
hej alle godt nytår.
Hotel bestilt og betalt tager fra odsherred torsdag færge fra Gedser il tage en overnatning undervejs med ankomst fredag i Garmisch, kører hjem Søndag. Så det kunne være fælles kørsel.
Hilsen Jan
 
Besvaret af Tage Gejl den 04-02-2016
Jeg var dernede med min kæreste i 2015, på hver sin mc. Vi boede hos Haus Sissi (se link nedenfor). Gå afstand til træffet og til byen. Vi tog en overnatning undervejs, både ned (syd for Hanover) og hjem (Goslar).
Det er bestemt værd at besøge. Jeg kommer muligvis også i 2016, da min Alpetur med Magacin slutter syd for München fredag den 1. juli. Så er det jo nærliggende lige at kigge forbi ....

Følgende link er tilknytte dette indlæg:
http://www.haus-sissi.de/
 
Besvaret af Svend-Jørgen Christiansen den 05-02-2016
Skal også med på Magacins alpetur. Jeg tager telt med og kigger ind på vejen hjem i Garmisch til en hyggelig weekend sammen med ca. 40.000 andre.
 
Besvaret af Søren Jensen den 15-04-2016
Jeg kobler mig gerne på en tur. Er der nogle, der har planlagt noget konkret, eller skal vi koordinere en gruppe?
Forslag: En overnatning nedad, afrejse onsdag, ankomst torsdag. Køretur/festival fredag og lørdag. Søndag-mandag en Alpe-pas tur og retur på en-to dage tirsdag/onsdag?
Skriv gerne mail.
 
Besvaret af Søren Jensen den 15-04-2016
Jeg vil ikke satse på telt og liggeunderlag. Har bestilt værelse via booking.com i Villa Bergkristall, ca. 16 km fra Garmisch. 30/6 - 3/7. 1038 km hjemmefra via Rostock i to etaper, afrejse onsdag d. 29. juni. Scandlines Gedser afgang kl 11.

Følgende link er tilknytte dette indlæg:
https://www.booking.com/hotel/de/villa-bergkristall.da.html?aid=304142;label=gen173nr-1FCAEoggJCAlhY ...
 
Besvaret af Niels Kristian Krag den 15-06-2016
Ønsker alle en god sommer tur.
Deltager desværre ikke selv i år. En Grøndlands tur til Nuuk på 6 uger kommer i vejen.
Så det bliver først i 2017 jeg får tid.
 
Besvaret af Peter Skov den 16-06-2016
@Niels Kristian
God tur, jeg er misundelig, hils på Maximut.
 
Besvaret af Tage Gejl den 17-06-2016
Jeg er dernede i år. Bor i BMW telt fra 1. - 3. juli 2016. Jeg er på Alpetur med MagaCin i dagene op til BMW Motorrad Days.
Har hørt, at BMW MC Club Danmark vil være dernede, og lave et lille arrangement for danske medlemmer. Men har ikke fundet mere info herom. Nogen der ved mere?
 
Besvaret af Kim Pedersen den 20-06-2016
Hej Tage, og andre.
Det er opslået på facebook samt i klubbens kalender.
 
Besvaret af Brian Olander Hjort den 29-06-2016
Vi køre til Motorrad Days i morgen.
Jeg vil lige høre om der er nogen der ved om man skal reserveres plads til overnatning i eget telt
 
Besvaret af Niels Kristian Krag den 17-06-2017
Så blev det endelig tid igen. Efter en tur til Nuuk sidste sommer er man endelig klar. Dvs de nye dæk Michelin Pilot Road 4 Trail er bestilt til min nye gamle R1200GSA Lc.
Har ferie uge 27- 28 og regner med kører fra Frederikshavn den 4/7 og kører retur den 15&16/7. Nogen der er friske på en telt tur?
 
Besvaret af Igor Stes den 17-06-2017
Hej! Det kunne jeg godt tænke mig.Har lige fået en K100RT. Mon ikke den kan klare turen? Så man kan leje en telt. Hvad skal man have med ellers? lad mig høre. vh. Igor
 
Besvaret af Niels Kristian Krag den 18-06-2017
Hej Igor
Ved ikke om der stadig er telte på pladsen der kan lejes. Jeg medbringer mit eget telt samt soveposen og underlag i en drybag. Jeg boede på Motorad days campen i 2015, og det var Okey. Jeg har bjergnings hjælp via FDM til mc i Europa, det vil jeg nok anbefale. Man ved aldrig, det er jo en lang tur. Jeg har gps på min cykel, og regner med at besøge Bmw museet i München torsdag før Motorrad days.
Og efter weekenden måske en tur gennem Italien og Østrig for at se på bla Stelvio og Groosglockner samt andre pas og skønne steder.
 
Besvaret af Igor Stes den 18-06-2017
Hej Niels.
Tak for god råd. Jeg har bestilt sikkerhedstjek i næste uge. Regner også med at komme med egen telt og sovepose. kan man køre ned på to dage? Kassel er ca. halvvejs. eller kender du en god campingplads/billig hotel undervejs? Er der bad/camping faciliteter på stedet eller skal man pakke en god deo... Altså, mange spørgsmål... Sorry. er kun amatør/nybegynder motorcyklist...
Og lidt flere her: Mht. vejhjælp, hvad er bedst? FDM eller Dansk Autohjælp? De er nogenlunde ens prismæssigt.
Tak for hjælpen.
Vh. Igor
 
Besvaret af Niels Kristian Krag den 18-06-2017
Fordi jeg er FDM medlem og de altid har været billigere end Falck. Det er dem jeg bruger, og de bruger Dansk autohjælp. Super service med alle køretøjer. Har bil, anhængere, og mc hjælp hos FDM. Men før havde jeg derekte medlemskab hos Dansk Autohjælp.
Man betaler et beløb typisk 8-12€ for adgang til campen. Der er fri bad og toliet med i den pris. I 2015 havde jeg en overnatning på et autobahn motel tror det var 72€ med morgen mad. Men nu er jeg jo gjort opmærksom på Bikerbetten.de . De er noget billigere og de findes over hele Tyskland. Hjem i 2015 var 1520km i en rejse kun afbrudt af spise og tank pauser cirka 17 timer.
 
Besvaret af Niels Kristian Krag den 07-07-2017
Ankom sent torsdag aften, landede foran et tilfældigt gesthaus. Bliver modtaget af ejeren,får bmw'en parkeret i garage. Dobbelt værelse med morgenmad 85€
Restafstand fra Lermoos cirka 25km. Heldigt ja og lækkert værelse med eget bad og toilet. Der er måske flere ledige. Adressen er Juch 8 6631 Lermoos,Østrig. Og igen i år var rute A7 inficeret med vejarbejde. Vælger nok Berlin via Mönchen hjem.
 
Besvaret af Niels Kristian Krag den 07-07-2017
Jeg skal beklage mine dårlige tysk sprogegenskaber, prisen er hele 45€ pr nat ....med et mega morgen måltid.... ikke noget at betænke sig på.... kom frisk til Lermoos
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Touring
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode