Forum - Teknik - K-modeller
 
         
Oprettet af Jan Laursen den 11-09-2016
Stadig K 1200 LT
Jeg har et spørgsmål om strøm på min MC som aflader i løbet af 14 dage selvom batteriet kun er en måned gammel. Det er købt hos Expedit i Farum og skulle være et originalt BMW batteri men hvis den står i mere end 14 dage er der godt nok strøm på men vil ikke starte. Jeg fik så købt en Intelligent oplader i Biltema og efter ca 15-19 timer startede den som vanlig. Nu har en af mine meget gode bekendte brugt den til en tur i tyskland og det samme er sket for ham. 14 dage og vil ikke starte. Hvad kan jeg gøre hvis den skal stå i længere tid som den kommer til engang i Oktober til Februar næste år bortset fra at sætte min oplader til 24/7. Det skal lige siges at den kommer til at stå i en gammel lade som er lavet om til en kæmpe garage hos min allerbedste ven i nærheden af min bopæl. Jeg har også læst om det batteri som et medlem har anbefalet: Odyssey og det har jeg da haft i tankerne selvom det koster en masse i forhold til et "alm" BMW batteri. Gode råd modtages med kyshånd i danmarks bedste mc klub.
 
 
 Svar
 
Besvaret af Michael Knudsen den 18-09-2016
hej jan
jeg har ingen specifik erfaring med din model ,men jeg ville da prøve at finde den strømforbruger der MÅ være hvis batteriet er drænet på 14 dage, prøv at afmontere +kablet på batteriet og monter derefter et amperemeter mellem kablet du lige har afmonteret og + polen på batteriet, indstil evt. skalaen på det lavest mulige ,hvis du kan måle et forbrug kan du prøve at fjerne en sikring af gangen , og se om forbruget forsvinder ,hvis det lykkes skal du bare finde ud af hvilke komponenter sikringen dækker , så har du ihvertfald indsnævret fejl mulighederne ,håber du finder fejlen

mvh.michael
 
Besvaret af Jan Laursen den 18-09-2016
Mange tak Michael. Alletiders gode idé og om få dage får jeg den sendt til HMC i Jylland hvor den får en sidevogn sat på. De har en testbænk for de har før været autoriserede til BMW og så må de lige kigge på den. Men du har helt ret med hensyn til med at måle efter. Jeg tror bare at jeg har for mange tommeltotter så
 
Besvaret af Jan Laursen den 18-09-2016
der er jeg nok ikke den rette. Jeg skriver dette på en spritny smartphone og den skal jeg lige lære lidt mere til.
Men igen tak for svaret. Stadig Danmarks bedste klub.
 
Besvaret af Erling Kristensen den 02-01-2017
Hej Jan du skal huske at dreje nøglen om i styr lås ellers er der strømforbrug, min lt aflader også hvis det ikke bliver gjort lt årg. 2004.
 
Besvaret af Hans Posselt den 08-01-2017
Hej Jan
Det kan også være ekstra monteret udstyr som gps tracker eller tyverialarm, der sluger strøm. Jeg har nogle venner, der har haft problemer med netop dette ekstraudstyr.
Hilsen Hans
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Teknik - K-modeller
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode