Forum - Teknik - K-modeller
 
         
Oprettet af Thyge Thygesen den 22-05-2017
overophedet motor
Efter at have skiftet motor i min K100 skulle jeg ud at køre. 30 km hjemmefra begyndte advarselslampen for overophedning at lyse.
Er der nogen gode ideer til, hvad det kan skyldes. Der var rigeligt med vand på blæseren kørte 2 minutter og lampen slukkede, men et par km, så var den gal igen.
Jeg pillede, den helt nye thermostat ud, og kunne så fortsætte uden advarsler.
 
 
 Svar
 
Besvaret af Mogens Hansen den 22-05-2017
Hej. Som gammel mekanikker så kogte vi gerne termostaterne i en gryde vand.
Sæt et termometer ned i gryden og hold øje med hvornår termostaten åbner, det skal den gøre ved ca 92 grader. Det hænder til tider at en termostat godt kan være dårlig og ikke rigtigt vil åbne når den skal. Når du kan kører uden termostat uden at din motorcykel begynder at blive meget varm tyder på at der ikke er nogen forstoppelse i køleren eller andre steder. Held og lykke
 
Besvaret af Thyge Thygesen den 23-05-2017
Tak for svar. Jeg har forsøgt at varme thermostaten. Den er ok. Hvor meget skal
man lægge i "Haynes" forslag om justering af tænding. Jeg mener denne del bliver styret elektronisk via toppunkt føleren, eller er jeg galt på den? Benzinforbruget er ikke alarmerende. godt 20 km/l med to personer og lidt oppakning
 
Besvaret af Michael Knudsen den 23-05-2017
hej thyge
så vidt jeg husker skal thermostaten begynde at åbne ved 85 gr, og være fuldt åben ved 92 gr,
lagde du mærke til om blæseren var gået igang før lampen begyndte at lyse ?
blæseren skal starte ved 103 gr. og lampen tænder ved 111 gr.
hvor hurtigt kørte du da lampen begyndte at lyse? kø kørsel -langsom bykørsel , eller landevej-motor vej
du skriver at det hjalp at blæseren kørte i ca. 2 min. det vil sige at der ihvertfald er et vist flow igennem køleren ,men måske åbner thermostaten ikke helt?
vedr. tænding har du ret i at den er styret elektronisk, men den statiske fortænding kan/skal justeres korrekt på HALL-sensoren , det er den lille runde plade der sidder bag det T-formede dæksel på forsiden af motoren , i højre side.
hvis du har en haynes manual er der helt sikkert beskrevet hvordan det gøres;-)
en ting mere , hvor langt skal du køre ved ca. 80 km/t før cyklen er drift varm ?

mvh. michael
 
Besvaret af Thyge Thygesen den 23-05-2017
Her i eftermiddags, inspireret af en oplevelse med en bil, som jeg engang døjede med at få nedkølet, afmonterede jeg dækslet til vandpumpen. Bolten der fastholder pumpehjulet var knækket, og hjulet kørte frit rundt på akselen. Jeg fik stumpen ud v. hj. a. en dorn. Hjulet sad noget løst på akselen, så jeg tog det, fra den gamle motor. ( bolten her var også knækket) Dette hjul sad bedre fast end det første, så det blev monteret, dækslet sat på med lidt flydende pakning, og problemet er løst. Det kunne tænkes, at denne fejl måske er generel, så oplevelsen hermed givet videre.
Tak i øvrigt for kompetente svar.
Kan timingen foretages v. hjælp af et stroboskob, som det, man bruger på ældre biler,
Eller er det et værkstedsbesøg?
V. h.
Thyge
 
Besvaret af Michael Knudsen den 24-05-2017
hej igen
dejligt du har fået løst problemet , men lidt underligt at det hjalp at afmontere thermostaten da den smule flow der jo må have været så ikke er blevet tvunget igennem køleren , men også har kunne passere gennem by passet bag køleren ?
nuvel , det vigtigste er jo at problemet er løst 😊

mvh michael
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Teknik - K-modeller
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode