Forum - Teknik - K-modeller
 
         
Oprettet af Poul-Erik Larsen den 22-06-2015
K1200GT - Lampefejl på bremser
Jeg har for et par md. siden købt en brugt K1200GT fra 2006 meget flot stand og kun kørt under 30.000 km.
Efter et par 1.000 km begyndte alarmlampen for nedslidte koldser at lyse i instrumentbordet.
Jeg kontakter forhandleren, som undersøger fejlen og fortæller, at bremerne ikke fejler noget og de kan ikke fortælle mig hvorfor fejlen er kommet og nulstiller fejlen.
Allerede efter få dage lyser lampen igen.
Forhandlerens udmelding og løsning er:
Det er et kendt problem og næsten alle vælger at få klippet ledningerne til alle bremseklodserne, korstlutte dem i elektroniken og nulstille fejlen.

Årsagen: Bremseklodser med indikatorer er meget dyre set i forehold til dem uden og man kan jo bare lige kigge på klodserne en gang i mellem for at se hvor slidte de er.

Er dette mon en anerkendelse af, at BMW ikke kan finde ud af at konstruere elektronik der virker og som ikke fejler i tide og utide og er de mon på vej tilbage til stenalderen... hmm.

Lige umiddelbart er jeg noget chocket over denne udmeldingen, som kommer fra en autoriseret BMW forhandler og vil derfor gerne lige bede om et par gode råd, om det rent faktisk er et kendt problem, eller om de muligvis vælger den hurtige løsning.
 
 
 Svar
 
Besvaret af Jørgen Andersen den 22-06-2015
Jeg havde samme problem i foråret,også med en K1200GT årgang 7.
Toftlund løste problemet som var en knækket ledning.De sagde også det var et almindeligt problem,men de løste det,så det kan lade sig gøre.
Mvh. Jørgen Andersen
 
Besvaret af Bendt Sørensen den 22-06-2015
Jeg har også haft en K1200GT Årg. 06. Jeg har aldrig haft problemet, selv om jeg har kørt over 120.000 Km. på den, men jeg har hørt om andre som har fået bremseklodserne skiftet i utide, fordi at ledningen har været knækket.
Det er vigtig at ledningerne er stripset korrekt op.
Mvh. Bendt Sørensen
 
Besvaret af Kristian Dirksen den 28-12-2015
jeg købte ligeledes en K 1200 GT i efteråret 2015, på vej hjem med den opstod samme problem, jeg var i Odense hos MP, som ikke formåede at løse problemet, derefter var jeg i Toftlund, som fandt en knækket ledning, og væk var problemet. der opstod til gengæld et andet problem, min ABS lampe begyndte at blinge hurtigt, og min bremseforstærker var ude af drift, MCen blev kørt til HMC i Vodskov hvor den var købt, og garantien skulle dække da det var en større rep. men huks fluks så lyste den ikke længere, de skiftede batteri , bremseklodser osv, men problemet var væk :-) jeg fik herefter 1 års ekstra garanti på ABS/bremseforstærker modulet, jule aftens dag kørte vi så en tur, pludselig kunne jeg ikke bremse igen, og ABS lampe blinjede igen :-) nu er jeg blevet utryg ved og køre på den, kan ikke lide at jeg pludselig ikke kan stoppe igen :-) er ikke i tvivl om at mc bliver lavet på garanti, men er stadig utryg med om det kommer igen :-) vil gerne høre hvis der er andre som har oplevet disse problemer :-)
Godt nytår alle sammen
 
Besvaret af Allan Johansen den 07-01-2016
Jeg har en K1200Rs 2001 min ABS begynte at lyse dagen efter et kraftig regn det var Mine gummi-manchetter ved bremsevæskebeholder bag på den fik en gang silikone og problemet løst
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Teknik - K-modeller
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode