Forum - Teknik - K-modeller
 
         
Oprettet af Peter Sørensen den 28-04-2011
Sætter ud mellem 5 -7000 rpm
Min k 100 rs er begyndt at lave udsættere/hoste og spruttte/dø, ligesom der ikke kan leveres brændstof nok, mellem 5000 - 7000 omdrejninger.

Der er nye tændrør(skiftet 2 gange for test)
prøvet med anden tank (filter + pumpe testet)
prøvet med anden cdi modul og andet efi modul og intet har hjulpet.

Nogen gode råd?
Trykudliger fra benzinpumpe eller måske airflow måler?

mvh.

Peter
 
 
 Svar
 
Besvaret af Erik Falck Damborg den 03-05-2011
Hej Peter
Dit problem lyder som et delvis stoppet benzin filter - du skriver godt nok at det er testet, det er ikke det samme som det er skiftet.
Jeg har lige fixet samme symtomer på en kammerats K75 og her blev alt ok da filteret blev skiftet.
Din motor kan også opføre sig underlig hvis din motor udluftnings slange er utæt - den sidder inde bag tændspolerne og kanblive ganske mør, uden at det rigtig kan ses.
Mvh
Erik
 
Besvaret af Peter Sørensen den 04-05-2011
Det skrev jeg godt nok ikke, men der er også isat nyt benzinfilter, samt skiftet olie på motor ,gearkasse samt kardan incl nyt oliefilter.
 
Besvaret af Alexander Elmstrøm den 05-05-2011
Utæt motor udluftnings slange ... det har jeg også prøvet, den opfører sig virkeligt underligt når den ikke er tæt...

Slangen koster ikke det store, nem at skifte :-)


Alex
K100RT
 
Besvaret af Søren Pedersen den 06-05-2011
Hej Peter
Jeg tror det er en utæt eller mørnet gummislange fra motor, det har jeg også prøvet ved 5-6000 omdrejninger, så satte den ud og skød op i indsugningen. Det er det samme som Alex skriver

MVH
Søren
 
Besvaret af Peter Sørensen den 11-05-2011
ny udluftnings slange bestilt, kunne godt se ud
til at den gamle er mør.
jeg opdater den er udskiftet.
 
Besvaret af Peter Sørensen den 19-05-2011
Så er udluftningsslangen skiftet uden held, så min mistanke er stadig airflow måleren!
 
Besvaret af Henrik Schultz den 21-05-2011
Hej Peter.
Jeg ville prøve at se,hvordan forbindelsen til varmefølerkontakten er.Den sidder ovenpå motorblokken,kan ses forfra i mellemrummet mellem køler og blok.Præcis hvor skidt og møg slynges op fra forhjulet.Stikket irrer ofte og giver dårlig forbindelse.Oftest med startbesvær til følge,men måske også med dit problem.Det er træls at komme til,men det er da et billigt forsøg.Føleren kan naturligvis også være defekt,den kan måles ud med ohmmeter.Jeg husker ikke værdien,men det kan vel oplyses.
Mvh Henrik.
 
Besvaret af Klaus Krøyer Jakobsen den 22-05-2011
Hej Peter

Jeg har sat et link ind, prøv at se om ikke andre har haft lign. problemer, og beskrevet dem.

Hilsen Klaus

Følgende link er tilknytte dette indlæg:
http://www.ibmwr.org/ktech.shtml
 
Besvaret af Henrik Schultz den 23-05-2011
Hej igen Peter.
Ang. udmåling af temperaturføler har jeg fundet nogle værdier fra Opel Kadett E,som også kører med L-jetronic.
De tal kan bruges som vejledning,er det helt ved siden af,er det en ny føler.
Ved 20 grader 2,2-2,8 K ohm
Ved 40 1,0-1,4 K ohm
Ved 80 270-380 ohm
Ved 100 200 0hm

Bemærk de første to er Kohm.
Hilsen Henrik.
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Teknik - K-modeller
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode