Forum - Teknik - R-modeller
 
         
Oprettet af Allan Holtz den 10-06-2013
Manglende spænding
På den lokale klubs forårstur til Tyskland havde jeg et spændings udfald på min RTer, og det ikke uden kommentar fra ejer af div. riskogere.
Alt strømmen forsvandt, da jeg tog gassen af op mod et kryds, jeg skal hilse, at sige, at der skal tages godt fat for at få stoppet.
Jeg troede, at det måtte være en sikring, der var gået, og medens jeg roede lidt med sikringerne, var der pludselig spænding igen. Vi kørte videre, godt 1000 km uden problemer. Hjemme rensede jeg div. sikringsholder og troede det var det.
På en torsdagstur på vej til Karoline, var der udfald igen, skubbe lidt til sikringerne og jeg var kørende igen. Men da vi skulle fra Karoline var der ingen spænding, febrilsk pillede og hev jeg i alle sikringer, relæer og ledninger uden resultat. Dog var det som om, det pludselig passede damen og vi kunne trille hjem , uden problemer.
Er der andre, der har haft samme udfald og kan stille en diagnose, eller komme med et bud på hvad og i hvilke rækkefølge, jeg skal fejlfinde?
ALLIHO57--R1150RT
 
 
 Svar
 
Besvaret af Søren Jensen den 11-06-2013
Har haft lignende problemer med en K1200RS. Driftsstop uden varsel. Ingen fejl fundet på værksted efter første gang, efter 2. Gang ny akkumulator og så var den kørende igen. Jeg undrede mig over, at maskinen simpelt hen stoppede trods det at generator virkede. Se teknik side 8, quiz årsag til driftsstop
 
Besvaret af Allan Holtz den 11-06-2013
Det lyder næsten som det jeg har været udenfor, bortset fra jeg forholdsvis hurtigt fik min i gang igen.
Det lyder underligt at hele cyklen lukker ned hvis akkumulatoren er færdig.
For mig virkede som om stikket blev trukket ud, total nedlukning.
Hvordan kontrollerer jeg om akkumulatoren er i god form?
 
Besvaret af Kim Pedersen den 12-06-2013
Hej Allan
Jeg har selv haft samme problem, og fejlen på min var en knækket ledning ved tændingskontakten. Fejlen var utrolig svær at finde pga. ledningerne er pakket ind i plastkappe.
Kim (R1100RT)
 
Besvaret af Jan Selgen Nielsen den 01-07-2013
Har selv lavet et indlæg om cirka de samme oplevlser med en fruens R1100R. Den gik lige pludselig ud når hun tog koblingen feks. på vej ind i en rundkørsel. Det var som om cyklen lige pludselig blev et svævefly ;-)) Vi havde inden for kort tid kørt 2 dage i smadder regnvejr, og en god kammerat havde prøvet det før. Det er ir i dødmandsknappen,for selv om motoren døde var der lys i alle lamperner så efter en omgang kontaktspray og motion af knappen kører den upåklagelig. En anden drillepind er kontakten i støttefoden som også virker som en form for dødmandsknap, giv den en omgang samtidig. Håber det virker med venlig hilsen Jan
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Teknik - R-modeller
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode