Forum - Teknik - K-modeller
 
         
Oprettet af Søren Jensen den 19-06-2013
Koblings startspærren virker ikke
Kan kun starte i frigear. Mon nogle har en løsning? Kan jeg vente til et belejligt tidspunkt?
 
 
 Svar
 
Besvaret af Henrik Schultz den 25-06-2013
Hej,Søren.I koblingshåndtaget er en lille switch,næsten mage til stoplyskontakten i håndbremsegrebet.Det må vel være denne switch,som sidder fast.WD40 og lidt massage kan vel hjælpe den igang.
 
Besvaret af Søren Jensen den 28-06-2013
Jeg synes, grebet ser lidt utilgængeligt ud. Det er ikke oplagt, hvordan jeg kommer "ind" til kontakten. En K 1300 GT i øvrigt. Men jeg kan da prøve at løsne de 3 synlige skruer og se hvad der sker. TAk for svaret.
 
Besvaret af Søren Jensen den 07-07-2013
Tak for rådet. JEg behøvede ikke at adskile grebet, jeg sprøjtede ind mod kontakten og "masserede". Det virker!
 
Besvaret af Søren Jensen den 20-07-2013
Og så alligevel ikke. Fornyet inspektion viste en lille skrue som ses nedefra lige ved siden af ledningen. Ved at løsne denne kom den omtalte switch ud i hånden på mig. Den består af to "vinger", der hver især trykker på en lille switch/kontakt. Ikke noget, der kan gå trægt i dette system. Nå men jeg rensede og smurte og satte på plads igen. Nu virker det næsten hver gang.
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Teknik - K-modeller
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode