Forum - Teknik - R-modeller
 
         
Oprettet af Mikael Dokkedal den 21-06-2014
Piv-lyde ved kold start
Jeg kører på min R1150 hele året rundt, den har kørt 62.000. Der er begyndt at komme piv-lyde når den er kold. De forekommer når jeg lige har startet, og accelererer motoren op ved et give gas (som små piv fra en slap kilerem til generator på bilen). Det der undrer mig er at, efter 2 min er lyden væk, men når jeg så forsigtigt slipper koplingen for at sætte igang, kommer piv-lyden igen, men kun de første par igang-sætninger. Derefter er der ingen problemer/mislyde resten af dagen. Jeg laver alt selv, men hader at splitte det hele ad, uden at finde fejlen. Cyklen har ny kilerem til generator og ny slave-cylinder til kopling, så det er ikke mangel på service.
 
 
 Svar
 
Besvaret af Kenn Rasmussen den 21-06-2014
Jeg har en 1150RT der har kørt 100.000
Den gør nøjagtigt det samme, og det begyndte nok for et par år siden.....
Jeg har også kontrolleret remmen, udstødnings beslag ol. Uden at finde kilden til den iriterende lyd.
Det er også som du skriver kun ved kold motor, og der forsvinder efter fem minutter.

Hilsen Kenn
 
         

 
Søgning
 
Søg i følgende emne: Teknik - R-modeller
 
BMW MC Klub Danmark     Medlem Kontakt
         
 
BMW Race Marshall
 
Ansvar
Cookies
Ophavsret
Privatlivspolitik
Log ind og få fuld funktionalitet ...
Log ind
Glemt adgangskode?
 
 Formanden
 Kassereren
 Medlemsbladet KI
 Webmaster
 
 22 10 11 35
 Kim Pedersen, formand
         
 
Adgang for medlemmer
 
Udfyld medlemsnummer og adgangkode

Glemt adgangskode?

 
Glemt adgangskode
 
Udfyld dit medlemsnummer,
så sender vi din adgangskode.
 
Glemt adgangskode